Villa in Bilthoven Design by Clijsters Architectuur Studio

Villa in Bilthoven Design by Clijsters Architectuur Studio. In a residential area mainly classified by 19th and also 20th century villas inside the small town of Bilthoven inside the Netherlands, architect and also designer Jean-Martin Clijsters has built today’s villa that holders in stark comparison to the surrounding properties. A somewhat prominently low flat roof, surrounded white expanses and also distinctive lines characterise the style.

This 1,700-square-metre constructing estate is located in a fairly, tree-lined street in Bilthoven inside the Dutch province regarding Utrecht. Strict building program requirements determined the particular unusual alignment with the rooms.

The Villa in Bilthoven Design seems relatively closed away from southwards towards the 12-metre-long forecourt; in contrast to north of manchester side, which involves the garden on to that your living quarters start. Rooms are well-lit due to the 22-metre-long glass front, which usually in suitable weather conditions provides the option of increasing the living space on the terrace.

The Villa in Bilthoven Design terrace is part of the 16-by-23-metre natural stone program on which the house holders. The focal point on the ground flooring is the open cooking area, around which the dinner and living places are grouped. Also hard, the study, which confronts the street, is protected coming from inquisitive eyes simply by an expanded nylon uppers grille. The upper flooring is divided into places for the children and for the mothers and fathers.

Both sections are set up so that each area has its own sheltered outside area: the parents keep an eye out onto the garden, even though the children have a lot of light from the to the south. Rooms are protected in opposition to excessive warming simply by their low deck roofs.

Comments