Reuters Headquarters Design by 16k Architectes

Reuters Headquarters Design by 16k Architectes

Located in Paris, inside a splendid Haussmann building, the Reuters headquarters has gone through full repairs of their lobby, reception, boardroom, cafeteria, restaurant and central indoor garden, that was completed through the French studio 16k architectes.

Specialising within the dressing up, renovating and conversion of offices, mind offices and company restaurants, this number of designers targeted at creating high-performance communal areas, by using lengthy-lasting, hard-putting on materials, particularly resistant against fire, but additionally innovative, when it comes to their pliability and styling.

Reuters Headquarters Design by 16k Architectes

Essential-have for designers and designers, HI-MACS® was once more the option material for that implementation of the exclusive Parisian project. These components actually boasts a number of characteristics, both aesthetic and technical also it was therefore used here to produce the reception desk and also the coffee pods creating the waiting area.

Among the primary needs with this project was using durable material that was especially fireresistant, to be able to adhere to the relevant safety rules. HI-MACS® and it is M1 classification – non flammable – complied with this particular requirement perfectly.

Photographer: 2SW – Material: HI-MACS® – Architects: 16k architectes

Comments